Ma-Do van 08: 00 tot 19:00. Vr van 08:00 tot 18:00. Op zaterdag van 09:00 - 17:00

Digitaal service boekje

Menu

Digitaal service boekje

Steeds meer merken stappen over op een digitaal onderhoudsboekje, Mercedes-Benz is er in 2008 mee van start gegaan.

Meer veiligheid: de servicegegevens van uw auto worden algemeen gedocumenteerd en kunnen niet meer verloren gaan. Mocht uw digitaal servicerapport (onderhoudsboekje) toch nog zoek raken, dan kunnen wij in elk geval de servicegegevens van uw voertuig oproepen en u steeds de gewenste informatie verschaffen. Alle servicebewijsstukken zijn in goede handen – een autoleven lang beschermd in een centrale databank.

Meer comfort: in heel Europa kunnen de servicegegevens van uw voertuig worden ingezien. Zo kunt u overal snel en professioneel worden geholpen.

Meer behoud van waarde: kilometerstanden en de aard en omvang van uitgevoerde onderhoudswerken blijven fraudebestendig gedocumenteerd. Dit verhoogt de doorverkoopwaarde van uw auto. Ook bij de aankoop van een tweedehands (import) auto biedt het digitale onderhoudsboekje extra zekerheid.
In de toekomst zullen meer merken overstappen naar digitaal vastgelegd onderhoud, mede om alles zo transparant mogelijk te maken en fraude met kilometerstanden nog meer te kunnen voorkomen.

Uiteraard zorgt Autobedrijf Zwijnenberg ervoor dat uw digitale serviceboekje correct wordt bijgehouden, u hoeft hiervoor dus niet naar een officieel dealer.

Technische realisatie: Mumba