Ma-Do van 08: 00 tot 19:00. Vr van 08:00 tot 18:00. Op zaterdag van 09:00 - 17:00

Schadeherstel & ruitschade

Menu

Schadeherstel & ruitschade

Ruitschade? Waarom langer doorrijden?

Een ingeslagen ruitje of ster in de voorruit, dit zijn schades die u direct wilt laten repareren. Wij bieden u GlasService: snel, zonder administratieve rompslomp en met garantie verzorgen wij voor u de ruitreparatie of ruitvervanging. En is de reparatie aan uw ruit wat minder urgent, dan doen we het gewoon in combinatie met een servicebeurt aan uw auto. Heel gemakkelijk! Alles in één keer geregeld; Snel en vakkundig.

Afhankelijk van de schade wordt bepaald of u kunt wachten op de reparatie. Om u het gemakkelijk te maken, kan glasreparatie ook tegelijk met een reguliere onderhoudsbeurt uitgevoerd worden.

Zonder rompslomp

Wij verzorgen de administratieve en financiële afhandeling met uw verzekeraar. Voor een snelle afhandeling adviseren wij u uw groene kaart of polisblad mee te nemen.

Voordelig

Autoruitreparatie- en vervanging is er al vanaf € 0,- eigen risico. U dient wel verzekerd te zijn voor ruitschade (vanaf WA Extra).

Carrosserie Schade?

Even een misverstand rechtzetten. Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Daarbij lijkt het vaak alsof dat dit uw enige keuzemogelijkheid zou zijn. Maar vindt u het wel zo prettig om naar een bedrijf gestuurd te worden dat u helemaal niet kent en waar men u niet kent? U hoeft het dan ook niet te doen. Ook voor perfect schadeherstel is Zwijnenberg, het onafhankelijke BOVAG-autobedrijf het juiste adres. Wij kennen immers u en uw auto! En de schadepenningen? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Maakt u zich niet ongerust. In veel gevallen nemen wij het eigen risico voor onze rekening!

Vroeg of laat krijgt iedere automobilist ermee te maken: schade. Dat kan een grote schade zijn, waarbij plaatwerk moet worden uitgedeukt of vervangen. Maar ook een kleine schade, zoals krassen en pitten. Of ruitschade, na bijvoorbeeld een opspattend steentje. Het is dan van belang dat u vakkundig geholpen wordt en dat de schade snel wordt hersteld. Zonder dat de waarde van uw auto daarmee terugloopt. Of dat de veiligheid in het gedrang komt. Bovendien wilt u in de kortst mogelijke tijd weer over uw auto kunnen beschikken. Wanneer u een kleine deuk heeft doordat er een fiets of iets dergelijks tegen aan is gevallen of hagelschade dan kunnen wij deze ook herstellen door middel van uitdeuken zonder spuiten, hierdoor blijft de originele lak behouden en van de deuk ziet u niets terug.

Samenvattend is er maar één adres dat aan al die criteria kan voldoen en waar alle benodigde kennis en kunde voor uw Automobiel is: Zwijnenberg Wierden. Ook vervangend vervoer behoord tot de mogelijkheden. Wanneer u een kleine deuk heeft doordat er een fiets of iets dergelijks tegen aan is gevallen of hagelschade dan kunnen wij deze ook herstellen door middel van uitdeuken zonder spuiten,hierdoor blijft de originele lak behouden en van de deuk ziet u niets terug.

Technische realisatie: Mumba