Ma-Do van 08: 00 tot 19:00. Vr van 08:00 tot 18:00. Op zaterdag van 09:00 - 17:00

Over ons

Menu

Over ons

Geschiedenis

De eerste activiteiten begonnen op de boerderij in Haarle.

Al sinds 1977 is Zwijnenberg een begrip in Wierden en omstreken.
In het buitengebied van Wierden werd het al snel te klein.

Sinds juli 1980 is het bedrijf gevestigd aan de Vriezenveenseweg 7b in Wierden.
Deze locatie biedt veel ruimte, en als extra service een tankstation met wasserette.

Eind 1999 is aan de Nijverdalsestraat een 2e vestiging geopend.

Vanaf november 2009 worden beide vestigingen weer samengevoegd. Aan de A35, Rijssensestraat 58a in Wierden is een pand verbouwd zodat Auto Zwijnenberg verder de toekomst in kan. Hier kan uw auto onderhouden/gerepareerd worden in een modern ingerichte werkplaats. In een karakteristieke, maar toch moderne showroom worden hier de jong gebruikte auto’s aangeboden.

Onze ervaring, uw voordeel

Door onze goede contacten bij Mercedes-Benz, Opel en VW/Audi-groep is Auto Zwijnenberg in staat bijna nieuwe auto’s te leveren met hoge kortingen. Wanneer de auto van uw keuze niet bij ons op voorraad is, kunnen wij u een voorstel doen voor de auto die aan al uw wensen voldoet! Deze auto´s hebben een schadevrij verleden, gegarandeerde lage kilometerstand, in algehele nieuwstaat en met fabrieksgarantie! Ook het financieren en/of leasen van deze auto´s behoort tot de mogelijkheden.

De juiste mensen op de juiste plek

Door ons in de genoemde merken te specialiseren, hebben wij alle kennis in huis om niet alleen aan de voorkant, maar ook bij de aftersales de beste service te verlenen. De originele apparatuur voor de merken hebben wij in huis zodat een snelle -en nog belangrijker- een juiste diagnose gesteld wordt. Ook onze monteurs worden continu bijgeschoold zodat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Technische realisatie: Mumba